Printek Blogi

Printekistä on nopeasti kasvanut tärkeä yhteistyökumppani Metsä Tissuelle

Metsä Tissue Oyj on suomalainen metsäteollisuusyritys, joka tuottaa pehmopaperituotteita, kuten Serla ja Lambi wc- ja talouspaperia. Metsä Tissue on Euroopan johtavia pehmopaperin tuottajia kotitalouksien ja ammattilaisten tarpeisiin. Kokeneena paperinvalmistajana Metsä Tissue on sitoutunut vastuulliseen liiketoimintaan sekä huomioimaan aina toimintansa yhteiskunnalliset, ympäristölliset ja taloudelliset vaikutukset.

Printekistä on nopeasti kasvanut tärkeä yhteistyökumppani Metsä Tissuelle viimeisen vuoden aikana. Päivittäistavarakaupan nopeatempoinen rytmi vaatii ripeää reagointia ja Printek on vastannut haasteeseen olemalla apunamme erilaisten painomateriaalien tuottamisessa hyvinkin nopeilla aikatauluilla. Olemme erityisesti olleet tyytyväisiä hyvään ja joutuisaan palveluun – harvinaisen ongelmatilanteen sattuessa se ratkaistaan heti ja vastaukset tulevat nopeasti. Kontaktihenkilömme on ystävällinen ja reagoi aina nopeasti viesteihin. Toimitukset asiakkaille sujuvat suoraan painosta ja palvelu on joustavaa ja räätälöidään tarpeen mukaan.

Terhi McDougall
Marketing Manager, Trade, Tissue
Finland & Baltics

www.metsatissue.com

Comments powered by CComment

0
0
0
s2sdefault

Ota yhteys

Ota yhteys
Kirjoita nimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita viesti!

Printek

on palveleva painotalo. Meiltä saat käyntikortit, esitteet, kirjat ja suurtulosteet pienistä suuriin painoksiin, ammattitaidolla, nopeasti ja laadukkaasti. Hoidamme halutessasi myös graafisen suunnittelun tuotteellesi.

Pitkällä kokemuksella ja osaavien asiantuntijoiden voimin teemme painotyön tilaamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi!

Printek • Hallinto, Keuruuntie 10 • 040 3000 701 •Tuotanto, Otavantie 11, 42700 Keuruu • puh. 040 3000 707 • info@printek.fi • Avoinna ma-pe 9-17
© Printek 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy | p+web®