Palvelut

Printek – nopeus, laatu ja optimaalisen kustannustehokas

Modernit painotekniikat ja ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistavat nopeat toimitusajat, ja ylivertaisen laadun.

Printekillä on kattava valikoima jälkikäsittelylaitteita esim. sidontaa, personointia ja postituksia varten. Kun laadukas painatus halutaan viimeistellä häikäisevillä efekteillä, samoissa tiloissa toimiva yhteistyökumppani (www.prem.fi) tarjoaa erilaisten lakkausten ja laminointien lisäksi esim. 3D-foliopreeglaukset sekä turvafolioinnit. Kaikki siis yhdellä kontaktilla meiltä. 

Oikein valittu painotekniikka on myös ympäristöystävällistä –painamme siis aina tarpeesi mukaan tuotannon optimoiden.

Nopea

Painamme tuotteesi nopeasti ja joustavasti. Hyvä valikoima varastomateriaaleja mahdollistaa sen, että kiireisimmässä tapauksessa saat esimerkiksi käyntikorttisi jo saman päivän aikana!

 

Hintaoptimoitu

Painata esitteitäsi vain juuri sen verran kun tarvitset ja unohda varastossa vanhentuvat painotuotteet. Printekiltä saat myös suuret painokset ja ne tehdään aina sinulle edullisimmalla menetelmällä.

Käytämme tarvittaessa Otavan Kirjapainokylän luotettavien kumppaneidemme apua.

 

Yksilöllinen

Digitaalinen painotekniikka mahdollistaa yksilöllisen sisällön kuhunkin painotuotteeseen ilman että se hidastaa painatusta tai lisää juurikaan kustannuksia. Voit siis personoida painotuotteesi vaikka vastaanottajan mukaan: nimen, osoitetietoja, vaihtuvia kuvia tms.

Ota yhteys

Ota yhteys
Kirjoita nimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita viesti!

Printek

on palveleva painotalo. Meiltä saat käyntikortit, esitteet, kirjat ja suurtulosteet pienistä suuriin painoksiin, ammattitaidolla, nopeasti ja laadukkaasti. Hoidamme halutessasi myös graafisen suunnittelun tuotteellesi.

Pitkällä kokemuksella ja osaavien asiantuntijoiden voimin teemme painotyön tilaamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi!

Printek • Hallinto, Keuruuntie 10 • 040 3000 701 •Tuotanto, Otavantie 11, 42700 Keuruu • puh. 040 3000 707 • info@printek.fi • Avoinna ma-pe 9-17
© Printek 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy | p+web®