Kirjat

Suhtaudumme samalla intohimolla niin pieniin kuin suuriinkin painoksiin. Laajatkin kokonaisuudet, kuten yrityksen historia tai tuotteiden käyttöohjeet on helppo koota tyylikkäiksi ja kestäviksi kova- tai pehmeäkantisiksi painotuotteiksi.

Olemme kokeneita kirjojen painajia. Meiltä onnistuu sekä ”tarvepainatukset” (books on demand) että suuret painokset. Printek tunnetaan myös laadukkaiden omakustanteiden painajana, kuten runo- ja sukukirjoista, jotka tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Liimanidonta

Kartonkikansiin tehty kestävä ja siisti liimanidonta sopii niin kirjoille, esitteille ja sivumäärältään yli 40-sivuisille lehdille sekä tuoteluetteloille. Liimanidonnalla voidaan valmistaa niin pysty- kuin vaakamallisiakin kirjoja aina A4-kokoon asti.

Liimasidonta

Kovakantinen liimasidottu kirja yhdistää kovakantisen kirjan arvokkuuden sekä liimasidonnan kustannustehokkuuden. Liimasidonta soveltuu hyvin myös hyvin pienien painosten sidosasuksi.

Lankasidonta

Lankasidottu kovakantinen kirja on kaikista perinteisin kirjansidontatapa.

Muovikampa tai metalliwire-sidonta

Kierreselkäsidonta on kätevä tapa saattaa painotuote siistiin, korkealaatuiseen muotoon. Kierreselkäistä tuotetta on helppo selata, se pysyy hyvin auki ja kestää kulutusta. 

Soveltuu erityisen hyvin materiaaleihin joilta vaaditaan erittäin hyvää aukeavuutta ja auki pysymistä kuten oppimateriaalit, nuottivihkot, värityskirjat jne..

Kierreselkiä on saatavana sekä muovisena että metallisena eri värivaihtoehdoilla.

Materiaalit

Kansimateriaalina kartonkikantisissa kirjoissa käytetään yleisimmin 230-275g kartonkia (esitteissä, lehdissä ja tuoteluetteloissa ohuempaakin). Sisusmateriaaleina yleensä 90-150g päällystämätön tai päällystetty paperi.

Viimeistely

Sanotaan että kirjaa ei kannata arvioida kannen perusteella. Kannet ovat kuitenkin se ensivaikutelma jonka perusteella lukija tutustuu tarkemmin kirjan, esitteen tai tuoteluettelon sisältöön. Joten kansien voimaa ei kannata aliarvioida. Lisää näyttävyyttä kansiin saa helposti erilaisilla pintakäsittelyillä kuten:

  • Matta-, Soft-touch- sekä Kiiltolaminointi
  • Kohdelakkaus
  • UV-lakkaus
  • Foliointi
  • Preeglaukset

Myyntimme antaa mielellään vinkkejä ja ehdotuksia niin materiaalien valintaan kuin erilaisiin viimeistelyvaihtoehtoihin.

Postitus

Voimme myös postittaa kirjat vaikka yksittäin suoraan ennakkotilaajille. Näin vältytään ylimääräisiltä rahtikuluilta ja varastoinnilta. 

Opas pieniin ja suuriin painoksiin

Olemme koonneet lyhyen oppaan kirjan suunnitteeluun ja painamiseen. Oppaan voit ladata tästä

Kysy lisää / Tilaa tästä

Valitse alasvetovalikosta oikea tuote, tai mitä asiasi koskee.
Kirjoita nimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita puhelinnumero
Kirjoita lisätietoja

Ota yhteys

Ota yhteys
Kirjoita nimesi
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita viesti!

Printek

on palveleva painotalo. Meiltä saat käyntikortit, esitteet, kirjat ja suurtulosteet pienistä suuriin painoksiin, ammattitaidolla, nopeasti ja laadukkaasti. Hoidamme halutessasi myös graafisen suunnittelun tuotteellesi.

Pitkällä kokemuksella ja osaavien asiantuntijoiden voimin teemme painotyön tilaamisen sinulle mahdollisimman vaivattomaksi!

Printek • Hallinto, Keuruuntie 10 • 040 3000 701 •Tuotanto, Otavantie 11, 42700 Keuruu • puh. 040 3000 707 • info@printek.fi • Avoinna ma-pe 9-17
© Printek 2019. All rights reserved. Site by Pelismo Oy | p+web®